For virksomheder

Zoneterapeut Tinne Andersen-16

Zoneterapi som et sundhedstilbud i din virksomhed. Forebyggende sundhedsindsats betaler sig.

Zoneterapien kan hjælpe til øget trivsel for virksomhedens ansatte

Som virksomhedsejer er man interesseret i at ens medarbejdere er fysisk sunde, mentalt i stand til at udføre arbejdsopgaverne og at de møder stabilt på jobbet. Medarbejderne er virksomhedens største aktiv. Denne tilgang til sine medarbejdere kan betyde at man gerne vil investere i forskellige tiltag for at vedligeholde og fremme sundhedstilstanden og deraf et godt arbejds klima, hvilket kan øge produktionen.

Zoneterapi er et konkret eksempel på hvad din virksomhed kan gøre for at styrke indsatsen på sundhedsområdet og er målrettet til både stillesiddende eller fysisk belastende arbejde. Som virksomhed investerer du i medarbejderne og samtidig giver du medarbejderne mulighed for at investere i sig selv ved at modtage zoneterapi med regelmæssige mellemrum. Og derved fastholde opmærksomhed på egen sundhedstilstand.

Zoneterapi er et professionelt fag, der er kendt og respekteret af såvel den almindelige dansker som sundhedsfaglige eksperter. Sundhedsstyrelsen har godkendt flere zoneterapeutiske foreninger til at registrere zoneterapeuter. (ZCT, FDZ, TKZ)

Zoneterapi har positiv effekt på: