Din zoneterapeut i Løgstør, Aars, Farsø og omegn

Zoneterapeut Tinne Andersen Aars Logstor

Om Tinne

Om Tinne

I maj 1963 kom jeg til verden. Jeg har altid været glad og nysgerrig og har et venligt sind og tilgang til verden og mine medmennesker.

Siden jeg var teenager, har jeg interesseret mig for alternativ behandling. Og har altid haft en holistisk tilgang til sundhed og velbefindende.

I 1985 fik jeg arbejde på Center for Integreret Medicin, et kursted hvor læger og alternative behandlere arbejdede sammen. Her mødte og lærte jeg om flere forskellige alternative behandlingsformer og tilgange til sygdomme.

I 1987 var jeg 3 mdr. i Nepal og Indien hvor jeg oplevede østens alternative tilgang til sygdom og ubalance. Blandt andet gennem yogapraksis.

I 1993 blev jeg uddannet socialpædagog og har arbejdet med mennesker siden. I 23 år som familiebehandler. Det har altid været et naturligt behov for mig at støtte mennesker til udvikling.

Selvudvikling har altid været en stor del af mit liv. Det har blandt andet været psykoterapi enkeltvis og i grupper. Jeg har gået pilgrimstur på Camino Santiago de Compostela i Spanien sammen med min mand og søn i 2007 og gået turen alene i 2011. At vandre er en fantastisk selvudviklende proces. Det har ligeledes altid været vigtigt for mig at leve sundt og holde min krop i form.

 Med passion og interesse for det hele menneske laver jeg altid en individuel behandlingsplan, skræddersyet dine behov og konkrete udfordringer. Zoneterapi kan være forebyggende, smertelindrende eller et godt supplement til andre behandlingsformer. Du har krav på den bedste behandling. Det er vigtigt for mig at være opdateret med den nyeste viden inden for zoneterapien og de øvrige metoder jeg arbejder efter, så jeg sikrer at du er i de bedste hænder. 

Andre siger om zoneterapi hos mig:

Sådan foregår en zoneterapibehandling:

1

 Når du kommer til mig og skal have zoneterapi så foregår det således, at vi den første gang taler 15-30 minutter om dig. 

Det du fortæller mig er mit udgangspunkt til at lave en plan for min behandling af dig.

2

Derefter tager du dine strømper af, smøger buksebenene op, lægger dig på briksen og får et tæppe over dig, så du kommer til at ligge behageligt og kan slappe af. Hvis du synes det er rart, så sætter jeg noget stille afslappende musik på.

Under behandlingen, som tager 1 time, smører jeg noget creme/olie på dine fødder. 

3

Vi må gerne tale sammen, men det er ikke noget vi skal. Det er nemlig rigtig godt hvis du slapper af, gerne så du bagefter oplevede, at du faldt i søvn. Behandlingen kan ved det have større effekt. Først varmer jeg dine ben op ved at bevæge og løsne dine fødder. Derefter giver jeg tryk, strygninger og små cirkelbevægelser under fødderne.

4

Når jeg er færdig med behandlingen kalder jeg dig blidt tilbage, så du indstiller dig på at komme til stede.

Du vil derefter få et glas vand og mulighed for at komme på toilet.

Til slut aftaler vi det videre forløb for dig inden vi siger farvel.

Zoneterapeut Tinne Andersen-16

Som kunde får du altid:

Spørgsmål eller book tid?