Om Tinne

Zoneterapeut Tinne Andersen Aars Logstor

Din Zoneterapeut i Løgstør og Aars

Zoneterapi står aldrig alene

I mit arbejde med mennesker ser jeg altid på det hele menneske. Hvordan det fysiske, psykiske og mentale, sociale og miljømæssige har indvirkning på dit helbred og din sundhed. Jeg har af natur “ a friendly peace of mind” eller en venlig ro i sindet, er empatisk og positiv.

Gennem mit arbejdsliv har jeg stor erfaring i at samtale og danne relationer. Jeg har en ydmyg og respektfuld tilgang som behandler, netop fra erfaringer med også at arbejde i familier/borgers eget hjem. Og jeg møder dig der hvor du er lige nu.

Med passion (og interesse) for det hele menneske laver jeg altid en individuel behandlingsplan, skræddersyet dine behov og konkrete udfordringer. Zoneterapi kan være forebyggende, smertelindrende eller et godt supplement til andre behandlingsformer. Du har krav på den bedste behandling. Det er vigtigt for mig at være opdateret med den nyeste viden inden for zoneterapien og de øvrige metoder jeg arbejder efter, så jeg sikrer at du er i de bedste hænder. 

Sådan foregår behandlingen:

1

 Når du kommer til mig og skal have zoneterapi så foregår det således, at vi den første gang taler 15-30 minutter om dig. 

Det du fortæller mig er mit udgangspunkt til at lave en plan for min behandling af dig.

2

Derefter tager du dine strømper af, smøger buksebenene op, lægger dig på briksen og får et tæppe over dig, så du kommer til at ligge behageligt og kan slappe af. Hvis du synes det er rart, så sætter jeg noget stille afslappende musik på.

Under behandlingen, som tager 1 time, smører jeg noget creme/olie på dine fødder. 

3

Vi må gerne tale sammen, men det er ikke noget vi skal. Det er nemlig rigtig godt hvis du slapper af, gerne så du bagefter oplevede, at du faldt i søvn. Behandlingen kan ved det have større effekt. Først varmer jeg dine ben op ved at bevæge og løsne dine fødder. Derefter giver jeg tryk, strygninger og små cirkelbevægelser under fødderne.

4

Når jeg er færdig med behandlingen kalder jeg dig blidt tilbage, så du indstiller dig på at komme til stede.

Du vil derefter få et glas vand og mulighed for at komme på toilet.

Til slut aftaler vi det videre forløb for dig inden vi siger farvel.

Zoneterapeut Tinne Andersen-16

Som kunde får du altid:

Spørgsmål eller book tid?